Izaberi pregled

Pregled tjedna


<studeni 2013>
pusčpsn
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678

 izdavačka djelatnost
 izložba
 događanje
 skup
 ostalo

Pregled mjeseca

Pregled godine

Skup

1. Zadar DigIT, "Može li Hrvatska postati predvodnik digitalnog turizma?"mjesto održavanja: Kazalište lutaka Zadar, Sokolska 1, Zadar
datum početka/završetka: 14.11.2013. / 16.11.2013.
organizator: Zadar DigIT

 

Zadar DigIT prva je hrvatska konferencija o digitalnom turizmu na kojoj će brojni domaći i strani stručnjaci pokušati odgovoriti može li hrvatski turizam zakoračiti u digitalno doba. 

Prva hrvatska konferencija o digitalnom turizmu, Zadar DigIT, ove će godine u Zadru okupiti domaće i strane komunikacijske i turističke stručnjake, u potrazi za odgovorom na pitanje možemo li svoju turističku ponudu poboljšati i unaprijediti koristeći napredne tehnologije i internet. Konferencija se održava od 14. do 16. studenog u Zadru, spajajući tradicionalne ljepote starog Jadrana s novim pristupom prema turizmu.

Kroz 12 predavanja, četiri radionice i dva panela, stručnjaci će predstaviti novitete i mogućnosti koji su dostupni domaćem turizmu, od digitalnih medija i online marketinga, do inovativnih tehnologija i inspirativnih priča iz svijeta.

Digitalni turizam prije svega je potpora uobičajenom turističkom iskustvu, no sa sve većom umreženošću ljudi diljem svijeta, pred klasičnim turizmom novi su zadaci. Kako najbolje iskomunicirati turističke prednosti, gdje potražiti goste i na koji način im se obratiti, kako im pomoći tijekom posjete Hrvatskoj, kako odgovoriti na njihove sve veće 'digitalne' zahtijeve te u kojem smjeru razvijati ne samo tehnologije, nego i pristup i razmišljanje turizmu, pitanja su na koje će Zadar DigIT nuditi odgovore.

Svoja iskustva i znanja s polaznicima konferencije dijelit će brojni domaći stručnjaci, poput Božene Krce Mimočić, Davora Runje, Nikole Jellačića, Ivane Grbavac, Damira Krešića, Nikole Vrdoljaka, Nebojše Grbačića, Milice Cetinić, Krešimira Končića, Ane Penavić i drugih.

Listu potvrđenih predavača možete vidjeti ovdje.

Cilj konferencije je okupiti stručnu javnost i poduzetnike, spojiti akademski i realni sektor te zajedničkim snagama unaprijediti znanja i stvoriti nove kontakte putem radionica i druženja.

Zadar DigIT je konferencija namijenjena svim djelatnicima u turizmu, od vlasnika turističkih agencija, velikih i malih hotelijera, ugostitelja, članova turističkih zajednica, ali i svim stručnjacima koji se bave bilo kojim aspektom online komuniciranja i online biznisom. Konferencija će se održati u suradnji s Gradom Zadar te Sveučilištem Zadar. 

Više informacija o kotizacijama i rasporedu predavanja možete pronaći na web stranici Zadar DigIT konferencije - http://digitzadar.com/.